Thursday, October 22

Something in BM

Ssh sgt ke nak beri komitmen pd 1 benda? Bila bertanya, jwp diberi "I x tau bt la", "Ish nape I kena bt", "nnt I bt", "ok ok"....tp akhirnye, 1 benda pon x bt. Minte bt keje yg paling senang di dunia pon xle bt. Ko bkn anak raja.. Kt keje sama2 tp.....mls sgt nak ckp lg... Hanya 1 saje sy minte iaitu KOMITMEN!!!! tolongla...!!!


p.s.-kpd yg membaca ni kalo terasa, biarla...
p.s. - sorry my BM is very pasar-ish..hahaha....had to voice it out....

2 comments:

  1. A.D...
    maaf ya..utk sem.depan tu, mmg tak dapat bg contribusi skali lg sbgi pelakon utk K5 atau mgkn juga sbgai ajk TGV..suppose to b,tapi..semuanya gara-gara FeStik MAKUM yg spatutnya dibuat time bln 12 ni tapi dtunda pulak ke bulan dua (adaka patut)..aku bmbang dgn komitmenku yg akn tbhagi ant. latihn makum sm festik..tapi,jangn ko bimbang..aku akn tetap dgn sedaya upaya carry out my duty as exco teater utk klej kita ni..
    p/s: kena cari BAKAT baru yang tpendam kat K5 ni..
    owh ya..lupa..skrip yg trbaek juga utk TGV..

    ReplyDelete
  2. alright nan...i trust u akan bt terbaik...also gud luck for festik makum...

    ReplyDelete